Αστέρας Τρίπολης: Το ιδιαίτερο δώρο στους κατόχους διαρκείας για το ματς με τον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τι ακριβώς ισχύει με τους κατόχους διαρκείας που θα βρεθούν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα (19/2, 18.00).

Αστέρας Τρίπολης: Το ιδιαίτερο δώρο στους κατόχους διαρκείας για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ένα ξεχωριστό δώρο κάνει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στους κατόχους διαρκείας που θα είναι παρόντες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Δευτέρα (19/2, 18.00).

Θα πάρουν μία έξτρα πρόσκληση για να τους συνοδεύσει δωρεάν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σεβασμός προς τους φιλάθλους αποτελεί για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Το διάστημα της απουσίας σας για δύο μήνες από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και από το πλευρό της ομάδας, ήταν για εμάς, όπως και για όλους εσάς, μια πολύ δύσκολη περίοδος.
Με επίγνωση της προσμονής που δημιουργεί η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και η επιθυμία σας να παρακολουθήσετε ξανά από κοντά την αγαπημένη σας ομάδα, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας μία επιπλέον δωρεάν πρόσκληση στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Είναι η ελάχιστη πράξη καλής θέλησης και ευγνωμοσύνης προς όλους εσάς για τη μακροχρόνια στήριξή σας. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται μία δωρεάν πρόσκληση στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, την οποία μπορεί να προμηθευτεί από το Star Store τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και την ημέρα του αγώνα, 19 Φεβρουαρίου, από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15:00 έως και την έναρξη στις 18:00.
Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου γεμίζουμε ξανά το γήπεδό μας.
Δίνουμε και πάλι ραντεβού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να χειροκροτήσουμε από κοντά την ομάδα μας και να πανηγυρίσουμε μία σημαντική νίκη.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»