Μπέος στην εκδίκαση της υπόθεσης Τετέι: «Δε θα δικάσετε - Μην τρελαθούμε κιόλας»

Την διακοπή της εκδίκασης της υπόθεσης της ρατσιστικής επίθεσης του Αχιλλέα Μπέου κατά του Ανδρέα Τετέι ζήτησε ο διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ Βόλος που ξέσπασε κατά του Αθλητικού Δικαστή.

Μπέος στην εκδίκαση της υπόθεσης Τετέι: «Δε θα δικάσετε - Μην τρελαθούμε κιόλας»

Να διακοπεί η εκδίκαση της υπόθεσης και να εξαιρεθεί ζήτησε ο Αχιλλέας Μπέος που κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση κατά τον Ανδρέα Τετέι τον όποιο σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο αποκάλεσε «μαϊμού».

Ο διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ Βόλος ξέσπασε κατά του Αθλητικού Δικαστή όταν το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι κρινόμαστε, δεν είμαστε στην Κορέα. Μην με αναγκάσετε να ζητήσω εξαίρεση. Δεν θα δικάσετε! Θα σου κάνω αναφορά. Μην τρελαθούμε κιόλας».

Κατόπιν απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του επικαλούμενος το θέμα με τον σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίο πάσχει.

«Δεν είχα σκοπό να σας θίξω και να σας μειώσω. Είμαι διαβητικός και σε αυτές τις περιπτώσεις ανεβαίνει το ζάχαρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αθλητικός Δικαστής ξεκίνησε την εκδίκαση της υπόθεσης όμως μετά από νέο αίτημα του Αχιλλέα Μπέου διά του δικηγόρου της ΠΑΕ Βόλος, Χάρη Γρηγορίου, η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 22 Φεβρουαρίου στις 13:00.