Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1: Ο Φώτης του έδωσε τα φώτα του

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Λεβαδειακό καθώς ισοφάρισε στο 82΄ την ΑΕΛ.

Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1: Ο Φώτης του έδωσε τα φώτα του

Η Λάρισα προηγήθηκε με τον Κοέφ στο 13’ και κρατούσε σφιχτά το «τρίποντο» μέχρι το 82’ όταν ο Ιωαννίδης που ήρθε από τον πάγκο ανάγκασε τον Γκόλια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

O Λεβαδειακός που «καιγόταν» για τους τρεις βαθμούς πήρε στο τέλος έναν και θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένος. Η Λάρισα από την πλευρά της μπορεί να νιώθει απογοητευμένη με την εξέλιξη που είχε το ματς στο τέλος.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Κοέφ στο 13ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι. στην πρώτη ευκαιρία που είχαν στο ματς. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Σαβαντογκό και Μανγκά απείλησαν τους Θεσσαλούς.

Όσο περνούσε η ώρα ο Λεβαδειακός έπαιρνε… θάρρος και δημιουργούσε πιο εύκολα ευκαιρίες για γκολ. Οι κόποι των «πράσινων» ανταμείφθηκαν στο 82’ όταν ο Ιωαννίδης που νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή έκανε την προσπάθεια από κοντά, ο Κρίστινσον έβγαλε σε πρώτη φάση, όμως η μπάλα κόντραρε στον επιθετικό του Λεβαδειακού και τον Γκόλια και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Λειβαδιάς
Λεβαδειακός-Λάρισα 1-1
Σκόρερ: 82΄Γκόλιας (αυτ)- 13΄ Κόεφ
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Κάρτες: Kόεφ, Καραχάλιος, Μάνγκα

Συνθέσεις
Λεβαδειακός (Σανίνο): Επασί – Καραχάλιος, Μητρόπουλος (65’ Γιακουμάκης), Παντελιάδης, Ζησόπουλος – Στανόγεβιτς (73’ Όμο), Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Μανγκά (78’ Ιωαννίδης) – Μαρκόφσκι, Σαβαντογκό

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον – Μόρας (31’ Γκόλιας), Κόεφ, Γρομητσάρης, Ακόστα – Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Καρανίκας – Ντέλετιτς, Μπαργκάν, Πίτι (58’ Χούμπτσεφ)