Οι λόγοι που έμειναν έξω οι Τουρέ και Φετφατζίδης

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στους δύο «ερυθρόλευκους» άσους για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ποιος ο λόγος που τους άφησε εκτός αποστολής.

Οι λόγοι που έμειναν έξω οι Τουρέ και Φετφατζίδης

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Άρη σχεδόν από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Πριν από το ματς με την Παναχαϊκή δηλαδή… Το γεγονός ότι ο Γιάγια Τουρέ και ο Γιάννης Φετφατζίδης (συν φυσικά και ο Μιράντα) έμειναν εκτός αποστολής έχει να κάνει με το ροτέισον που κάνει από παιχνίδι σε παιχνίδι…

Ο Φέτφα για παράδειγμα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός και λογικά θα επιστρέψει στην αποστολή των Πειραιωτών στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ την Πέμπτη (8/11, 22.00).

Ο δε Τουρέ από την πλευρά του ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από μία ίωση και αφού είχε εξασθενήσει ο οργανισμός του, προτιμήθηκε να μην πιεστεί σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων όπως είναι αυτό με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ουσιαστικά ο μοναδικός που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου και ίσως στις 25 του μηνός με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι