Μανού Γκαρθία: «Το όνειρό μου για τη σεζόν; Το Κύπελλο»

Ο Μανού Γκαρθία αναφέρθηκε στους στόχους του με τη φανέλα του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μανού Γκαρθία: «Το όνειρό μου για τη σεζόν; Το Κύπελλο»

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί διακαή πόθο για τον Μανού Γκαρθία και τους συμπαίκτες του στον Άρη, όπως επεσήμανε και σε δηλώσεις του ο παίκτης. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν 1-0 τον Παναιτωλικό στο πρώτο μεταξύ του ματς για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και περιμένουν πλέον τον επαναληπτικό για να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στον τελικό.

Ο Άρης βέβαια, έχει μπροστά του το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στη NOVA για το υπόλοιπο της σεζόν, σημείωσε:

Για τη νίκη του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό: «Ήταν σημαντική η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι, κάναμε ένα πρώτο βήμα, αλλά τους χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας στον επαναληπτικό και τους φιλάθλους μας για να καθαρίσουμε την πρόκριση».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Μέρα με την μέρα νιώθω ολοένα καλύτερα, υπήρχε πολλή δουλειά στο παρελθόν απ' όλους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που ήταν για 'μένα. Πλέον το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω την δουλειά για να βελτιώνομαι συνεχώς και να βρω τα πατήματα μου που ξέρω. Χάρηκα που έπαιξα στο Αγρίνιο και που είδα κόσμο στις κερκίδες. Τώρα ανυπομονώ να δω τον κόσμο μας και στο δικό μας το γήπεδο και να το απολαύσουμε όλοι μαζί».

Αν είναι ερωτευμένος με την μπάλα: «Η αλήθεια είναι πως μου έλειψε πάρα πολύ η δράση, το ποδόσφαιρο και το να αγωνιστώ. Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα, ακόμα βέβαια δεν με έχουν εγκαταλείψει οι πόνοι στο γόνατό μου, κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό. Ακόμα δεν είμαι στο 100%, αλλά απολαμβάνω που γύρισα και πολύ σύντομα πιστεύω πως θα είμαι εκεί που θέλω».

Για το πρωτάθλημα και αν πρέπει να περιμένει το Κύπελλο: «Μπορεί να φαίνεται πως σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο και τον τελικό, αλλά έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να σκεφτούμε και να επικεντρωθούμε σε αυτά. Εχουμε δείξει σαν ομάδα πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ. Το πρόβλημα μας είναι πως στα μικρά παιχνίδια έχουμε ένα ζήτημα, γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς, αλλά θέλω να πιστεύω πως στη συνέχεια θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, γιατί μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το όνειρό του στο τέλος της σεζόν: «Ξέρετε την απάντηση μου. Μακάρι να κλείσει η χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου, γιατί είναι ένας στόχος που τον θέλουμε όσο τίποτα άλλο, αλλά και οι φίλαθλοι μας. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και όταν φτάσουμε εκεί θα δούμε πως θα πάει το πράγμα».