Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Ιωαννίδης που τρέχει για… ΠΑΟΚ

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Ιωαννίδης που τρέχει για… ΠΑΟΚ

Μία μόλις ημέρα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0, στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία στο πρωτάθλημα (17/2).

Όσοι αγωνίστηκαν Στη Θεσσαλονίκη έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με την μπάλα και το παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Για ακόμα μία φορά ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός και από το ματς που ακολουθεί κόντρα στη Λαμία, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας στη Λεωφόρο.

Εκτός παραμένει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, όπως και οι τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία θα ανακοινωθεί αύριο (16/2) από τον Φατίχ Τερίμ, όταν οι «πράσινοι» θα έχουν ολοκληρώσει και την τελευταία τους προπόνηση.