Άρης: Ενδιαφέρον της Χράντετς Κράλοβε για τον Νταρίντα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χράντετς Κράλοβε βρίσκεται ο Βλαντιμίρ Νταρίντα του Άρη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τσεχία.

Άρης: Ενδιαφέρον της Χράντετς Κράλοβε για τον Νταρίντα

Για την απόκτηση του Βλαντιμίρ Νταρίντα από τον Άρη κινείται η Χράντετς Κράλοβε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα «isport.blesk» από την Τσεχία, με τη μεταγραφική περίοδο στη χώρα να ολοκληρώνεται στις 22 Φεβρουαρίου.

«Θα λάβει η Χράντετς Κράλοβε τεράστια ενίσχυση; Ο σύλλογος ασχολείται με την πιθανή άφιξη του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Τις πληροφορίες έφερε η ιστοσελίδα iSport. Η μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη ολοκληρώσει τα ρόστερ τους για την ανοιξιάτικη σεζόν της Fortuna League, αλλά η Χράντετς Κράλοβε υπολογίζει την άφιξη ενός παίκτη, που θα ήταν τεράστια ενίσχυση την τελευταία στιγμή.

Παίζει τακτικά για τον Άρη, αλλά στα 33 του θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Θέλει να χτίσει ένα σπίτι κοντά στο Χράντετς Κράλοβε, όπου θέλει να ζήσει με την οικογένειά του. Ο κύριος λόγος για την επιστροφή στην Τσεχική Δημοκρατία είναι επομένως σαφής. Η Βικτόρια Πλζεν θα μπορούσε επίσης να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, ο Νταρίντα είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να μετακινηθεί μακριά και η Χράντετς είναι λογική επιλογή γι’ αυτόν.

Αυτό ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να περικόψει σημαντικά τα οικονομικά του δεδομένα. Όμως, έχει βγάλει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει κάτι. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή άφιξη δεν είναι ακόμη γνωστές. Το συμβόλαιο του Νταρίντα (σ.σ. με τον Άρη) λήγει το καλοκαίρι του 2025, οπότε η Χράντετς θα έπρεπε πιθανότατα να επενδύσει κάποια χρήματα στον Νταρίντα (σ.σ. για να τον αποκτήσει με μεταγραφή)», σημειώνει σχετικά.