Γκαρθία: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού και τόνισε πως είναι απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου.

Γκαρθία: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Άρη επί του Παναιτωλικού ήταν ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος σχολίασε την επιτυχία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά ο Μάνου Γκαρθία δήλωσε:

«Ήταν σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Κάναμε το πρώτο βήμα και χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους μας στον επαναληπτικό για να τελειώσουμε τη δουλειά», ανέφερε αρχικά.

Για τη δική του απόδοση, την καλύτερη από τη στιγμή που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του: «Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω στο μυαλό μου τη δουλειά που έγινε όλο τον προηγούμενο χρόνο και να γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτό. Χάρηκα που αγωνίστηκα χθες και που είδα ξανά κόσμο σε παιχνίδι. Περιμένουμε με τη σειρά μας τον κόσμο μας για να το απολαύσουμε».

Με τις μαγικές του ενέργειες έδειξε σαν να είναι ερωτευμένος με τη μπάλα: «Μου έλειψε πάρα πολύ η δράση και το ποδόσφαιρο. Δεν μου έχουν εγκαταλείψει ακόμα οι πόνοι στο γόνατο. Το σώμα μου δεν είναι στο 100% όπως γνωρίζω τον εαυτό μου και όπως ήμουν. Το απολαμβάνω όσο δουλεύω και μου δείχνουν εμπιστοσύνη για να επιστρέψω στη κατάσταση που ήμουν».

Για τον μεγάλο φετινό στόχο του Κυπέλλου αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος: «Είναι ένας στόχος για εμάς αλλά και του οργανισμού, εδώ και χρόνια. Θέλουμε να φτάσουμε ως τον τελικό, θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε εκεί και εκεί είναι όλα διαφορετικά. Αλλά και στο πρωτάθλημα έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ασφαλίσουμε την παρουσία μας στα playoffs».