ΑΕΚ: Η επετειακή εμφάνιση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα 100 χρόνια

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ παρουσίασε την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια ιστορία του συλλόγου.

ΑΕΚ: Η επετειακή εμφάνιση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα 100 χρόνια

Την επετειακή της εμφάνιση για τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου παρουσίασε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Η φανέλα είναι εμπνευσμένη από το πορφυρό χρώμα του Βυζαντίου και κυριαρχεί το επετειακό σήμα και το συμβολικό 100, ενώ θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο eshop του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το 2024 αποτελεί ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του κορυφαίου αθλητικού Συλλόγου της χώρας, της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως.

Οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση των 100 ετών ιστορίας και προσφοράς έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως και οι συμβολισμοί. Αυτό οφείλει να κάνει ένα κοινωνικό φαινόμενο, όπως η ΑΕΚ. Το επετειακό σήμα, άλλωστε, αποτέλεσε μία πρώτη κίνηση.

Η ΑΕΚ παρουσιάζει σήμερα, 14/02, την επετειακή φανέλα των 100 ετών γεμάτη υπερηφάνεια.

Εμπνευσμένη από το πορφυρό χρώμα του Βυζαντίου, τιμώντας τις ρίζες των προγόνων μας και υποδεικνύοντας σε όλους από που καταγόμαστε. Με έναν ανάγλυφο Δικέφαλο Αετό, που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της φανέλας.

Φυσικά, κυριαρχεί το επετειακό σήμα και το συμβολικό 100 με το σήμα του άπειρου και της αιωνιότητας για την ΑΙΩΝΙΑ ΑΕΚ μας, τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος της φανέλας.

Η επετειακή φανέλα κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το επίσημο eshop της ΑΕΚ, στην τιμή των 48€. Μπορείτε να την προμηθευτείτε σε ΟΛΑ τα μεγέθη, ενώ υπάρχει και σε παιδικά μεγέθη.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ!».