Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0: «Κυανέρυθρη» νίκη από τα... αποδυτήρια!

Οι Νεοσμυρνιώτες σκόραραν δις στο πρώτο 5λεπτο κι άλλη μια φορά στο 27', «καθαρίζοντας» από νωρίς το ματς κόντρα στον αγνώριστο -και ελλιπή- Παναιτωλικό.

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0: «Κυανέρυθρη» νίκη από τα... αποδυτήρια!

Το σαββατιάτικο (3/11) ματς της Νέας Σμύρνης ουσιαστικά... τελείωσε πριν καλά-καλά ξεκινήσει και υπεύθυνος γι' αυτό ήταν ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό του Παναιτωλικού, σκοράροντας δις μέσα σε 5 λεπτά (!) και υποχρεώνοντας τα «καναρίνια» να κυνηγούν στο σκορ από πολύ νωρίς.

Όμως η «κυανοκίτρινη» άμυνα -συμπεριλαμβανομένου και του γκολκίπερ Κυριακίδη- παραήταν κακή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γεγονός που επέτρεψε στους γηπεδούχους να βάλουν το... κερασάκι στην τούρτα στο 27' με τον Ντουρμισάι και να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση.

Ελαφρυντικό για τους ηττημένους, πάντως, το γεγονός ότι παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής, καθώς έλειψε ο αρχισκόρερ τους Μοράρ, αλλά και ο Καμαρά.

Καλύτερος παίκτης του γηπέδου και σκόρερ του πρώτου γκολ των «κυανέρυθρων» ο Μασούρας, με τους Κόρμπο, Οικονομίδη να τον ακολουθούν σε απόδοση. Στο 79' οι Κόρμπος και Λουσέρο χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι, αντικαταστάθηκαν, όμως ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣΣ, Νέα Σμύρνη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

Σκόρερ: 2' Μασούρας, 5' Κόρμπος, 27' Ντουρμισάι

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Σπιριντόνοβιτς, Κότσιτς, Κεϊτά - Ντίας

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Κεϊτά, Κόρμπος (79' λ. τρ. Άλμπεργκ), Μασούρας (82' Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Οικονομίδης (66' Πιρίς), Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκούς, Μαλής, Ρότσα, Λιάβας (70' Βακράκος), Λουσέρο (79' λ. τρ. Τσοκάνης), Ντίας, Μάζουρεκ (87' Βασιλούδης), Μανά, Ουίλιαν.