Γιατί ο Χασάν δύσκολα θα ξεκινήσει κόντρα στον Άρη

Ο Αιγύπτιος φορ μπήκε στην αποστολή, βγήκε νικητής στη μάχη με τον χρόνο, αλλά το πιθανότερο είναι να μην πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Άρη. Οπότε, Λάζαρος ή Μάνος στην κορυφή της επίθεσης.

Γιατί ο Χασάν δύσκολα θα ξεκινήσει κόντρα στον Άρη

Επιβεβαιώθηκαν τελικά όλα όσα έλεγε ο Αχμέντ Χασάν ότι θα προλάβαινε το ματς με τον Άρη. Είχε κάνει τεράστια προσπάθεια τις προηγούμενες μέρες και τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς τον επέλεξε στην 20άδα για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό το σημείο όμως υπάρχει ένα «αλλά». Το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος φορ μπήκε στην αποστολή, δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει κιόλας. Προέρχεται από θλάση, ακόμα δεν είναι σε τέτοιο βαθμό για να διεκδικήσει φανέλα βασικού και σε γενικές γραμμές θα αποτελέσει έκπληξη αν βρεθεί ξαφνικά στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Ο Χασάν μπορεί να βοηθήσει, εφόσον κριθεί απαραίτητο, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου για 20-25 λεπτά.

Αντιθέτως, στον αγώνα με την Ντουντελάνζ την ερχόμενη Πέμπτη (8/11) μπορεί να «χτυπήσει» άνετα την πόρτα της ενδεκάδας και πολύ περισσότερο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε οκτώ βράδια στο Καραϊσκάκη (11/11).

Κατά συνέπεια, ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνεται ανάμεσα σε Λάζαρο ή Μάνο για το ποιον από τους δύο θα ξεκινήσει στο παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης».