Ολυμπιακός: Το «restart» του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης έπαιξε στην κλασική του θέση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έβγαλε τρομερή διάθεση.

Ολυμπιακός: Το «restart» του Φορτούνη

Ο Μεντιλίμπαρ είπε μία ατάκα γεμάτη νόημα. «Θέλω να βλέπω διάρκεια στην απόδοσή σας», τόνισε μεταξύ άλλων χθες στον Ρέντη και αυτό είναι κάτι που αφορά άπαντες τους ποδοσφαιριστές. Από τον Κίνι έως τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας άσος έπαιξε προχθές στην κλασική του θέση και έβγαλε τρομερή διάθεση. Έδειξε ότι θέλει να κάνει ένα νέο «restart», αλλά η ουσία είναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο των υψηλών αποδόσεων και στα πολύ πιο δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Θυμίζουμε ότι και στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ έβγαλε ένα εκρηκτικό πρόσωπο, όμως στην πορεία κάπου σαν να χάθηκε. Βέβαια είναι δικαιολογία το γεγονός ότι δεν γίνεται να παίζει συνεχώς στα... κόκκινα. Σχεδόν μόνος του κουβάλησε τον Ολυμπιακό στον α’ γύρο. Οπότε, θα ερχόταν κάποια στιγμή και το ντεφορμάρισμα, όπως ήρθε δηλαδή τον Ιανουάριο.

Το βασικό ζητούμενο για τον Φορτούνη και κάθε ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών είναι να έχουν σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο και να ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια το πλάνο. O Καρβαλιάλ ζητούσε απ’ όλους να βοηθούν και ανασταλτικά. To ίδιο ζητάει και ο Μεντιλίμπαρ. Ευκαιρία του Φορτούνη να δείξει στον νέο τεχνικό ότι κακώς ο Καρβαλιάλ τον είχε εκτός στα τελευταία παιχνίδια.