Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα»

Ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει περισσότερα από το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω δυο απόψεις, η μία είναι επαγγελματική, Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή και physical ομάδα και σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, δεν πρέπει να το χάσεις. Από την άλλη συναισθηματικά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε περισσότερες φάσεις στο δεύτερο μέρος. Θα μπορούσαμε να πάρουμε 2 έξτρα βαθμούς, αλλά πήραμε τον έναν.

Δεν περίμενα το σημερινό παιχνίδι για να κρίνω αν είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απομένουν 14 ματς, μαζί με τα playoffs. Κάθε παιχνίδι είναι μάχη. Μετά την Άιντραχτ ήμασταν χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση του Conference και δεν θα είχαμε τον Φλεβάρη παιχνίδια. Είχαμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, πρέπει να την αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση και να συνεχίσουμε».