Πολλοί πρωταγωνιστές σε άνετη νίκη - Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού έπιασαν υψηλό βαθμό απόδοσης στο 4-0 με τον ΟΦΗ - Η κριτική των «ερυθρόλευκων» μπροστά στο νέο προπονητή τους. 

Πολλοί πρωταγωνιστές σε άνετη νίκη - Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε με άνεση 4-0 τον ΟΦΗ και οι παίκτες του ήταν φανερό ότι ήθελαν να δείξουν πράγματα στο νέο προπονητή τους, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τους είδε για πρώτη φορά διά ζώσης. Κορυφαίος επιθετικά ήταν αυτή τη φορά ο Ποντένσε στο ημίχρονο της συμμετοχής του.

Η κριτική των παικτών του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου - που έκανε πολλές δοκιμές και διαχείριση - στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν χρειάστηκε να παρέμβει ιδιαίτερα και όποτε συνέβη αυτό το έκανε σωστά.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Είχε πολλές δυνάμεις να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά και να προκαλεί συνεργασίες και προβλήματα. Έριξε το ρυθμό στο δεύτερο.

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Καλή εμφάνιση από τον Γάλλο, δίχως λάθη και με προσπάθειες να βγαίνει ψηλά και να βοηθά επιθετικά.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Ξέρει πολύ καλά τη θέση, αλλά ξέρει και μπάλα ο Πορτογάλος που θα μπορούσε να σκοράρει στη φάση του δοκαριού του.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Είχε ενέργεια και βοήθησε πολύ παίζοντας καλά με τον Ποντένσε στην πλευρά στο πρώτο μέρος. Χωρίς προβλήματα πίσω.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Εξαιρετικό παιχνίδι, συνεχώς κάλυπτε τους χώρους και σε κάποιες στιγμές έκανε πολύτιμα κλεψίματα για επιθέσεις.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Σε ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε ότι είναι ποιοτικός μέσος, με ικανότητα και στις δύο πλευρές, καλό κράτημα μπάλας και ωραίες πάσες όπως αυτή στο γκολ του Φορτούνη.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πολύ δραστήριος ως «δεκάρι» στο πρώτο μέρος, δεν του βγήκαν όλα αλλά έκανε πολλά. Έκλεισε αυτό το ματς προτού αποχωρήσει με ιδανικό πλασέ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Τρομερή πίεση και ενέργεια στο πρώτο μέρος, με συμμετοχή σε πολλές επιθέσεις και φυσικά το πρώτο γκολ στο οποίο είχε και τύχη, αλλά έκανε εξαιρετική κίνηση δεύτερου φορ στο χώρο.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Από τα καλύτερά του ματς στον Ολυμπιακό. Συμμετοχή στα γκολ, πίεση, κλεψίματα, συνεργασίες και γεμάτο παιχνίδι. Αν έμενε και στο δεύτερο, ποιος ξέρει τι άλλο θα είχε να προσφέρει.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Πέτυχε ξανά ένα τέρμα με τον Ολυμπιακό, μπορούσε κι άλλα, αλλά ήθελε περισσότερο να συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι παρά να περιμένει τους άλλους να τον τροφοδοτούν.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλό ματς από τον διεθνή μέσο που χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες θέσεις από τον Συλαϊδόπουλο. Είχε τελειώματα για να χριστεί και αυτός σκόρερ.

ΖΟΒΑΝΕ ΚΑΜΠΡΑΛ: Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί, θα του έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία ένα γκολ στη φάση που δημιούργησε ο Αλεξανδρόπουλος.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Έπαιξε περισσότερο μακριά από την περιοχή και δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Μπήκε και αυτός στο τέλος, ένας παίκτης που ξέρει καλύτερα απ΄΄ολους στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Μικρή και η δική του συμμετοχή, αλλά θα μπορούσε να βάλει γκολ στο τέλος.