ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν...

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στη σαββατιάτικη (10/2) μεταξύ τους αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν...

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης το βράδυ του Σαββάτου (10/2) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», μένοντας στο ισόπαλο 0-0 ύστερα από ένα μέτριο ποιοτικά και απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους στο α' μέρος, με τον Μάντζιο να παρατάσσει... εναλλακτική ενδεκάδα θέλοντας εμφανώς να προφυλάξει/ξεκουράσει παίκτες του ενόψει και του Κυπέλλου.

Παρ' όλα αυτά, καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να βλέπουν τον Κόντε να έχει κάκιστα τελειώματα και τους φιλοξενούμενους από την άλλη πλευρά να δυσκολεύονται να βγάλουν τελικές της... προκοπής.

Το αποτέλεσμα σαφώς και ευνοεί τον ουραγό ΠΑΣ, καθώς κάθε βαθμός είναι πλέον «χρυσάφι» για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, ενώ ο Άρης μένει για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 0-0

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: 66’ Τζίνο, 69’ Εραμούσπε, 71’ Λιάσος, 88’ Νάγκι – 40’ Σαμόρα, 66’ Σαβέριο

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι – Τούτου Κιάκος Μπακαδήμας Εραμούσπε – Ριένστρα Τζίνο – Λιάσος Παμλίδης Ροσέρο (86’ Μέτε) – Κόντε (63’ Λέο Μπατίστ).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο Ρόουζ Μπράμπετς Φατόρε – Τζούρασεκ (58’ λ. τρ. Μανού Γκαρθία) Ντουκουρέ (58’ Βέλεθ) – Σαβέριο (72’ Μορόν) Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα) Μπένετ (46’ Σουλεϊμάνοφ) – Σαμόρα.