Ολυμπιακός: Εκτός Ελ Αραμπί, Ρέτσος, μέσα ο Καμπράλ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (10/2, 17:30) και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει στην αποστολή τον Ζοβάνε Καμπράλ.

Ολυμπιακός: Εκτός Ελ Αραμπί, Ρέτσος, μέσα ο Καμπράλ

Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (10/2, 17:30) τον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το παιχνίδι οι Πειραιώτες θα έχουν στην άκρη του πάγκου του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη επιτυχία με την Κ19. Ο Έλληνας προπονητής θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό σε αυτό το ματς, αφού με τη Φερεντσβάρος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στον πάγκο ο Μεντιλίμπαρ.

Όπως αναμενόταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Παναγιώτης Ρέτσος έχουν μείνει εκτός αποστολής. Αμφότεροι αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τη Φερεντσβάρος για το Conference League.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση από την πρώτη του προπόνηση. Έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει και πλέον είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει και χρόνο συμμετοχής.

Στην αποστολή είναι και ο Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος μάλιστα διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.