Κηφισιά: Αλαλούμ με τις κίτρινες κάρτες!

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η Κηφισιά και ζητάει να μετατεθεί για άλλη αγωνιστική η τιμωρία λόγω καρτών των Οζέγκοβιτς, Βαφέα, Σάντος, και να παίξουν στον κρίσιμο αγώνα με τον Βόλο.

Κηφισιά: Αλαλούμ με τις κίτρινες κάρτες!

Η Κηφισιά δίνει την Κυριακή (11/2) κρίσιμο αγώνα με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κινδυνεύει να παραταχθεί χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες τους Οζέγκοβιτς, Βαφέα και Σάντος .

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ, συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.

Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως δεν δήλωσε εντός 60 ωρών, ως όφειλε σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου, σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσουν οι παίκτες την τιμωρία τους.

Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν, τους συμπεριέλαβε στο ποινολόγιο της ερχόμενης αγωνιστικής, που είναι αυτή με τον Βόλο, την Κυριακή (11/2), κάτι που σημαίνει ότι ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος να σημειωθεί ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, θα στερηθεί των υπηρεσιών τους.

Όταν οι παράγοντες της ΠΑΕ κατάλαβαν την γκάφα τους ζήτησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της λίγκας να ακυρώσει την απόφαση επικαλούμενοι τεχνικό πρόβλημα με το Ιντερνετ .

Το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό και έτσι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο θα συνεδριάσει εκτάκτως, το πρωί του Σαββάτου (10/2) για να εξετάσει την προσφυγή και να αποφανθεί.