Φατόρε για ΠΑΣ Γιάννινα: «Να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι σε δύσκολη θέση»

Δηλώσεις για λογαριασμό του Άρη αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε ο Φατόρε.

Φατόρε για ΠΑΣ Γιάννινα: «Να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι σε δύσκολη θέση»

Ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Super League με τον Φατόρε να συνιστά προσοχή για την συγκεκριμένα αναμέτρηση για το λόγο ότι ο ΠΑΣ βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Παράλληλα μίλησε για την εμπειρία του από τη θέαση του ματς της ομάδα μπάσκετ του Άρη με την Τρέντο, πλέκοντας το εγκώμιο των φιλάθλων των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ερχόμενο αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Το αποτέλεσμα στις Σέρρες ήταν οδυνηρό για εμάς. Όμως, τους τελευταίους μήνες έχουμε χτίσει μια καλή νοοτροπία, την οποία πρέπει να διατηρήσουμε στη συνέχεια. Πρέπει να πάμε στο ερχόμενο παιχνίδι με σκοπό τη νίκη. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε δύσκολη θέση, αλλά ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς».

Aν παίζει ρόλο ότι το παιχνίδι γίνεται τρεις μέρες πριν τα ημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό: «Το Κύπελλο είναι ο στόχος μας, το όνειρό μας! Πρέπει, όμως, να πάμε βήμα- βήμα. Πρώτα έχουμε το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από αυτό, έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι για το Κύπελλο με τον Παναιτωλικό. Ξέρουμε ότι εκείνο θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και οι οπαδοί της ομάδας μας τρελαίνονται για να πάρουμε το Κύπελλο! Πρώτα, όμως, πρέπει να δούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος και ακολούθως τι θα κάνουμε τον Παναιτωλικό».

Για την εμπειρία που έζησε στο Nick Galis Hall: «Έχω πάει στο “Nick Galis Hall” τρεις-τέσσερις φορές και για μένα πάντα είναι μια φανταστική εμπειρία! Ευτυχώς νικήσαμε! Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, ενώ πράγματι οι φίλαθλοι τρελάθηκαν μαζί μας κι αυτό νιώσαμε καλά! Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ! Όσο για μένα ήταν μια φοβερή εμπειρία!»

Αν ζήλεψε τους παίκτες μπάσκετ του Άρη: «Πράγματι! Πάντα λέω ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς! Μας δίνουν τη δύναμη, το πάθος και την ενέργεια να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι. Μετά από λίγες ημέρες θα είμαστε και πάλι μαζί και θα είμαστε δυνατότεροι ως ομάδα!»