Super League: Ντέρμπι σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 9η αγωνιστικής της Super League

Super League: Ντέρμπι σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ

Πρώτη μέρα της 9ης αγωνιστικής της Super League με τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις για το Σάββατο 3/11.

Στις 16:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες παραμένουν οι μοναδικές αήττητες του πρωταθλήματος. Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής οι Περιστεριώτες απέχουν δύο βαθμούς από την κορυφή. Χωρίς τους δανεικούς Γιαννούλη, Κουλούρη και Χατζηισαΐα, καθώς και τον τραυματία Βασιλακάκη θα αγωνιστεί η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ διατηρεί το απόλυτο με 8/8. Στην αποστολή του «Δικεφάλου» δεν βρίσκονται οι Καρέλης, Χατσερίδης.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση (17:15). Αμφότεροι προέρχονται από ισόπαλα αποτελέσματα την περασμένη αγωνιστική και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έχει στη διάθεσή του τραυματία Γιώργο Μανθάτη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς καθαρό φορ και πολλές απουσίες (Μιχάι, Έρικσον, Μορά, Πάουλο, Καμαρά).

Στις 19:00 θα διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην κοινή τους έδρα, το ΟΑΚΑ. Τυπικά γηπεδούχοι οι «πράσινοι» που μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Στη διάθεση του Δώνη τέθηκε ο Κολοβέτσιος, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Για τους «κιτρινόμαυρους» η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 με την αναμέτρηση Λεβαδειακού και ΑΕΛ στη Λιβαδειά. Τζουζέπε Σανίνο εναντίον Τζιανλούκα Φέστα: Η πρώτη ιταλική κόντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 58 χρόνια παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την παραμονή στην κατηγορία. Πριν τη σέντρα θα ανακοινωθεί η αποστολή των Βοιωτών, οι οποίοι δεν υπολογίζουν στους Νανγκλίς, Βίντεκερ, Ντιόγκο. Για τους «βυσσινί» επιστρέφει ο Φριουί στην αποστολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 3/11

16:00 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ 1)
17:15 Πανιώνιος - Παναιτωλικός (Novasports 1)
19:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (ΕΡΤ 1)
19:30 Λεβαδειακός - ΑΕΛ (Novasports 2)