Ανέβηκε στην «ιεραρχία» ο Σισέ και παίζει με Άρη

Ο Σενεγαλέζος στόπερ κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς, ο οποίος τον προορίζει για το βασικό σχήμα στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Χαριλάου (4/11, 19.00).

Ανέβηκε στην «ιεραρχία» ο Σισέ και παίζει με Άρη

Αυτό ήθελε ο Παπέ Σισέ. Να του δοθεί μία ευκαιρία. Κι αυτή η ευκαιρία του δόθηκε στο Λουξεμβούργο και την άρπαξε από τα μαλλιά. Μπορεί να μην ζορίστηκε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός ανασταλτικά, αλλά αυτό που κράτησε ο Μαρτίνς ήταν η όρεξη και η δύναμη με την οποία έμπαινε στις μονομαχίες.

Έβγαινε πρώτος στην μπάλα, δεν άφηνε περιθώρια δράσης στο βαρύ πυροβολικό της Ντουντελάνζ (τον Τουρπέλ) και συν τοις άλλοις στις στατικές φάσεις προσπαθούσε σαν οδοστρωτήρας να πάρει όλες τις κεφαλιές.

Με λίγα λόγια, ο Μαρτίνς τον απόλαυσε στο Λουξεμβούργο και για αυτό το λόγο τον χρησιμοποίησε τέσσερις μέρες αργότερα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» πάλι δεν είχε ιδιαίτερη πίεση, ωστόσο, ο Σισέ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.

Έμπαινε δυναμικά στις φάσεις, πήγαινε πρώτος στους επιθετικούς του Απόλλωνα ξεκαθαρίζοντάς τους με τον τρόπο του ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τους αφήσει σε ησυχία και πάντοτε στα φάουλ ή στα κόρνερ ήταν από τους παίκτες που προσπαθούσαν να πάρουν… αμπάριζα την άμυνα της ομάδας του Ματζουράκη.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ανέβηκε στην «ιεραρχία» των στόπερ και πλέον ετοιμάζεται να ξαναφορέσει φανέλα βασικού στο πολύ κρίσιμο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (4/11, 19.00).

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει και έναν άλλον ποδοσφαιριστή στον Ρέντη. Δεν βλέπει τον Σισέ που ήταν όλο άγχος και χωρίς αυτοπεποίθηση, όπως συνέβαινε πριν αρχίσει να παίρνει τα σερί παιχνίδια. Είδε έναν ποδοσφαιριστή που δούλεψε πολύ, που πείσμωσε από τις άσχημες βραδιές του και κέρδισε με το σπαθί του ξανά τη θέση στην ενδεκάδα μετά από μία μακριά περίοδο και συγκεκριμένα μετά τα φιλικά του καλοκαιριού.

Εδώ που έχουν φράσει τα πράγματα, αν δεν ξεκινήσει κόντρα στον Άρη θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη…