Η ομιλία του Μαρτίνς, οι απόψεις των αρχηγών και το σύνθημα αντεπίθεσης

Group therapy περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στον Ρέντη με Μαρτίνς και παίκτες να θέτουν επί τάπητος τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Η ομιλία του Μαρτίνς, οι απόψεις των αρχηγών και το σύνθημα αντεπίθεσης

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ο Πέδρο Μαρτίνς έκλεισε τους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη. Έκαναν ανάλυση των λαθών τους, ηρέμησαν, ανέλαβε ο καθένας την ευθύνη του και ήρθε το διπλό στο Λουξεμβούργο.

Με τον Απόλλωνα η ομάδα του Πειραιά πέταξε ένα ημίχρονο και χρειάστηκε το γκολ στο 90’ για να πάρει τη νίκη. Στο πρώτο μέρος οι Πειραιώτες δεν είχαν τα στοιχεία που χρειάζονταν για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο πρέπει να το πάρει πάση θυσία. Βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή και οφείλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με το «τρίποντο».

Στον Ρέντη το πρωί της Παρασκευής ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία κουβέντα ενόψει της συνέχειας. Ένα group therapy στο οποίο έδωσαν στο σύνθημα για τη συνέχεια. Ο Πορτογάλος προπονητής τους ζήτησε να είναι μία οικογένεια, ενωμένοι και να παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Απαίτησε νίκες από εδώ και στο εξής χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Εκτός από τον Μαρτίνς τον λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα αυτοί που μίλησαν ήταν οι αρχηγοί. Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν ο παίκτης που βγήκε μπροστά. Συμφώνησε και αυτός με τον προπονητή του και ζήτησε από τους συμπαίκτες του «μάχη» σε όλα τα παιχνίδια. Τον λόγο πήραν και οι Κώστας Φορτούνης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να ακούσει την άποψη των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν στον Ρέντη μπορείτε να διαβάσετε στο φύλλο του Σαββάτου στο «ΦΩΣ των Σπορ».