Το δίλημμα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος δεν προσανατολίζεται σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη, όμως το θέμα του φορ τον απασχολεί.

Το δίλημμα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Το ματς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ήταν μία ευκαιρία για δοκιμές από τον Πέδρο Μαρτίνς και για ένα… διάλειμμα από τη «μάχη» του πρωταθλήματος. Το αν το εξωαγωνιστικό κομμάτι έδωσε μία άλλη διάσταση στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς είναι ένα άλλο θέμα.

Στον Ολυμπιακό ασχολούνται ήδη με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Είναι ένα κομβικό ματς, πολύ μεγάλης σημασίας στο οποίο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα δεν έχει δείξει ξεκάθαρα τι έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε δραματικές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα. Το μεγάλο του δίλημμα έχει να κάνει με την επίθεση.

Ο Λάζαρος είχε ξεκινήσει κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παίζοντας στα άκρα με τους Ναουέλ, Ποντένσε. Ο Ισπανός αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και δεν θα παίξει βασικός και με τον Άρη, παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά καλός.

Αν συμβεί αυτό θα είναι το τρίτο ματς που θα παίζει από την αρχή μέσα σε μία εβδομάδα. Πάντως η πιθανή παρουσία του Χασάν στην αποστολή δίνει μία ευελιξία στον Μαρτίνς. Ο Αιγύπτιος μοιάζει απίθανο να είναι στην ενδεκάδα, αλλά στον πάγκο θα κάθεται. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να παίξει με τον Μάνο βασικό και τον Λάζαρο στα άκρα. Έτσι θα έχει και έναν επιθετικό στον πάγκο του. Αν δεν βάλει τον Μάνο από την αρχή τότε θα έχει δύο επιθετικούς εκτός ενδεκάδας. Αυτό είναι το μεγάλο του δίλημμα και θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου. Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν με τον Απόλλωνα.