Ντε Λαουρέντις: «Περίμενα από τον Σπαλέτι να κατακτήσει και το Champions League»

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε για την πορεία της ομάδας του την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ντε Λαουρέντις: «Περίμενα από τον Σπαλέτι να κατακτήσει και το Champions League»

Μπορεί την περασμένη σεζόν η Νάπολι να κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία για πρώτη φορά μετά το 1990, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν φαίνεται να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του, περίμενε ότι οι «παρτενοπέι» θα έπαιρναν και το Champions League με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο τους. Στον τελικό έφτασε τελικά η Ίντερ, η οποία ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Περίμενα πέρυσι από τον Σπαλέτι να κατακτήσει και το Champions League. Αντίθετα, έφτασε ένα βήμα μακριά από το τρόπαιο η Ίντερ που τερμάτισε 20 πόντους πίσω από εμάς στη βαθμολογία. Δεν είναι αλήθεια πως δεν είχαμε καλές σχέσεις. Αντίθετα, εγώ ήμουν απόντας με δεδομένη τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά που είχαμε από τους αντιπάλους μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ έκανα τον πρόεδρο και εκείνος τον προπονητή, τέλος. Εκείνος μού έλεγε πως ήθελε να γιατρέψει κάποια πράγματα και να φύγει. Τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου τους έφερα εγώ. Εγώ έφερα επίσης τον Τζούντολι και όχι τον Σπαλέτι. Μην ξεχνάτε πως όταν είχε τερματίσει τρίτος, του έγραφαν όλοι ότι έπρεπε να αποχωρήσει».