ΑΕΚ: Πλησιάζει ο Μπρινιόλι

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιρού βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία.

ΑΕΚ: Πλησιάζει ο Μπρινιόλι

Μεγάλη κουβέντα έγινε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για το μέλλον του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων από τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία, ο Μπρινιόλι αναμένεται από το καλοκαίρι να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Από τους «κιτρινόμαυρους» δεν επιβεβαιώνεται κάτι για την ώρα, ωστόσο ο Ιταλός πορτιέρε φαίνεται πως έχει θέσει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην «OPAP Arena».

Ο Μπρινιόλι έψαξε μια μεταγραφή στην Serie A όμως δεν βρήκε κάτι που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του και έτσι θα ήθελε να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό μέσω της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Σε αυτήν την φάση δεν έχουν συμφωνηθεί οι οικονομικοί όροι της μεταγραφής ωστόσο υπάρχει θετική διάθεση εκατέρωθεν και εάν δεν προκύψει κάποια συνταρακτική πρόταση για τον έμπειρο τερματοφύλακα τότε εκείνος θα καθίσει και επίσημα κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης.