Κοβάσεβιτς: «Έχουμε προπονητή, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μιλώντας στο «meridiansport» αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή στους «ερυθρόλευκους», αλλά και τη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Super League.

Κοβάσεβιτς: «Έχουμε προπονητή, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Στο «meridiansport» της πατρίδα του μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που ανέλαβε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό, και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους Πειραιώτες, το θέμα του προπονητή και τις φήμες για πιθανή έλευση του Μπαράκ Μπαχάρ, όπως επίσης και τη μάχη που μαίνεται στη Super League για την κατάκτηση του τίτλου.

«Την ίδια αγάπη με αυτή του κόσμου νιώθω και εγώ, γιατί η αγάπη για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Δεν νομίζω ότι έφυγα ποτέ. Είμαι πολύ καιρό στην Αθήνα. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο Μαρινάκη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Η τυπική αποχώρηση από την επίσημη θέση δεν με χώρισε ποτέ από τον σύλλογο. Αυτή είναι τώρα απλώς μια επίσημη επιστροφή. Σημαίνει την πρόσκληση του προέδρου προς εμένα και είμαι εδώ για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει, δόξα», είπε αρχικά ο 50χρονος Σέρβος και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική. Έχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος. Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσουμε, να προχωρήσουμε. Έχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κοιτάζει την περίπτωση του Ισραηλινού προπονητή Μπαράκ Μπαχάρ, ήταν ξεκάθαρος: «Έχουμε προπονητή».

Τέλος, για τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο -9 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο Κοβάσεβιτς, είπε:

«Ως παίκτης ήμουν πάντα αισιόδοξος και πιστέψτε με, τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος».