ΟΦΗ: Κάτι τρέχει με τον Μπούση

Σε περίεργη φάση βρίσκεται ο ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση να διαγράφει από τον λογαριασμό του όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την ομάδα της Κρήτης.

ΟΦΗ: Κάτι τρέχει με τον Μπούση

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο ΟΦΗ που αγωνιστικά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα της Κρήτης δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης της, Μιχάλης Μπούσης έστειλε διαδικτυακό μήνυμα με το οποίο περισσότερο προανήγγειλε εξελίξεις.

Μετά και την ήττα από την Κηφισιά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου δέχεται σκληρή κριτική και ίσως έχει ενοχληθεί από σχόλια που τον έχουν απαξιώσει.

Από το βράδυ της Κυριακής γίνεται μεγάλη κουβέντα για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Πέπε Μελ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο Μιχάλης Μπούσης έγραψε στο instagram: «Ποτέ δεν ξέρεις αληθινά τι έχεις, μέχρι να χαθεί».

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ΠΑΕ διέγραψε από τον λογαριασμό του στο instagram τις αναρτήσεις που είχε κάνει για τον ΟΦΗ από το 2018 μέχρι σήμερα. Γίνεται αντιληπτό πως η κίνηση του Μιχάλη Μπούση άνοιξε μεγάλη κουβέντα στην Κρήτη μήπως είναι προπομπός και διοικητικών εξελίξεων. Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο.