Γι' αυτό έφυγε ο Πέδρο Άλβες από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του αυτό έγινε διότι τσακώθηκε με τη διοίκηση.

Γι' αυτό έφυγε ο Πέδρο Άλβες από τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Μάλιστα αυτή είναι η τρίτη αλλαγή που γίνεται φέτος στο συγκεκριμένο πόστο. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ξεκίνησε με τον Αντόνιο Κορδόν και πριν δύο μήνες ανέλαβε ο Πέδρο Άλβες.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά. Έτσι κι αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε μία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Άλβες. Στον Ολυμπιακός δεν ήταν ευχαριστημένοι ακόμα και με τον ρυθμό που γίνονταν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Η απομάκρυνση του Πέδρο Άλβες λίγο πολύ ήταν κάτι που αναμενόταν, αφού η συγκεκριμένη συνεργασία δεν έδειχνε να έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς. Δημοσίευμα της A Bola, μάλιστα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος παράγοντας ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τους Ίβηρες ο Πέδρο Άλβες διαφώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, διότι υπήρχε διάθεση να παρέμβει στο δικό του έργο και στου Κάρλος Καρβαλιάλ. Το ρεπορτάζ της A Bola τονίζει πως αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.