Η εντολή του Μαρτίνς για Τοροσίδη

Η κομπίνα που έχει δουλέψει ο Πορτογάλος προπονητής, οι οδηγίες που έχει δώσει και η δικαίωση στα ματς με Ντουντελάνζ και Παναχαϊκή.

Η εντολή του Μαρτίνς για Τοροσίδη

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Βασίλης Τοροσίδης σκόραρε δύο φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μπακ έκανε την αρχή στο Λουξεμβούργο με τη Ντουντελάνζ και σημείωσε το δεύτερο τέρμα του με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Και στις δύο περιπτώσεις τα γκολ του «Τόρο» έχουν έρθει από εκτελέσεις κόρνερ. Στο Λουξεμβούργο με τη δική του κεφαλιά έγινε το 0-1 σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός πίεζε, αλλά δεν είχε καταφέρει να σκοράρει. Στην Πάτρα πάλι το ίδιο σκηνικό και τη λύση έδωσε το κεφάλι του Τοροσίδη.

Μπορεί να είναι τυχαίο όλο αυτό; Θα μπορούσε, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Αν παρατηρήσει κανείς το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα θα διαπιστώσει ότι πριν το κόρνερ από το οποίο έγινε το 0-1 η ομάδα του Πειραιά είχε κερδίσει ακόμα τέσσερα. Τόσο σε αυτό από το οποίο μπήκε το γκολ όσο και στα τέσσερα προηγούμενα ο Τοροσίδης ήταν πρωταγωνιστής.

Σε όλα είχε συμμετοχή, είχε πάρει κεφαλιές και αυτό δεν έχει συμβεί έτσι απλά. Είναι κάτι που το δουλεύει ο Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις και μάλιστα ήταν η εντολή που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν αναλάβει τις εκτελέσεις των κόρνερ. Συγκεκριμένα ο 48χρονος προπονητής είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να σημαδεύουν τον Τοροσίδη στις εκτελέσεις των κόρνερ. Εκείνος πήρε τη σωστή θέση και τελικά δικαιώθηκε σκοράροντας γι’ ακόμα μία φορά με κεφαλιά από στατική φάση.