Παναθηναϊκός: Με τον δικό του τρόπο…

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την… προετοιμασία του και παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου ελπίζοντας πλέον σε «στραβοπάτημα» των «Δικεφάλων»

Παναθηναϊκός: Με τον δικό του τρόπο…

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι του τίτλου και την ίδια στιγμή υποχρέωσε τους «ερυθρολεύκους» να απομακρυνθούν από το γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Κυρίως όμως οι «πράσινοι» πήραν μια νίκη σε ντέρμπι μετά από 11 αποτυχημένες προσπάθειες που τους έδωσε αυτοπεποίθηση, πίστη στο πλάνο και πως ο Φατίχ Τερίμ που έχει έρθει σαν σίφουνας και θέλει να τα αλλάξει όλα σε ελάχιστον χρόνο, μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Παράλληλα κέρδισε παίκτες τους οποίους κινδύνευε να χάσει, όπως οι Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος, αλλά κυρίως κέρδισε με τον δικό του τρόπο.

Με την επιλογή του Τερίμ να παίξει ψηλά την άμυνά του, αλλά παράλληλα να πιέζει με τους Πέρεθ, Τσέριν και να «χτυπάει» στη δεξιά πλευρά της επίθεσής του.

Εκεί ο Παλάσιος έκανε εκπληκτική δουλειά, αφού προκάλεσε πολλά προβλήματα στον Ορτέγκα και ο Ρίτσαρντς αδυνατούσε να βοηθήσει έστω ανασταλτικά.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα με την αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου, καθώς οι χαφ του Παναθηναϊκού βρήκαν περισσότερο χώρο και είχαν λιγότερη πίεση.

Ο Μπακασέτας την ίδια στιγμή αποτελούσε την «κολλητική ουσία» μεταξύ των γραμμών, έδωσε ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας και κυρίως δημιούργησε το δεύτερο γκολ της ομάδας σε μια δύσκολη φάση.

Από εδώ και πέρα μετά από ένα… τρελό εικοσαήμερο με συνεχόμενα παιχνίδια την ώρα που η ομάδα έκανε ουσιαστικά προετοιμασία προσπαθώντας να καταλάβει τι θέλει ο Τερίμ, οι «πράσινοι» έχουν την δυνατότητα να ηρεμήσουν, να «αγοράσουν» χρόνο και να προετοιμαστούν για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Παράλληλα θα περιμένουν την έκβαση του αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, που θα έχει σίγουρα χαμένο ή χαμένους και η μάχη του τίτλου συνεχίζεται με τον Παναθηναϊκό να είναι παρών και να ελπίζει.

Και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…