Καρβαλιάλ: «Ήξερα την κατάσταση, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Καρβαλιάλ: «Ήξερα την κατάσταση, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως για τον ίδιο δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός ότι στην ομάδα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου:

Παραλάβατε τον Ολυμπιακό όταν ήταν στο -3 από την κορυφή και τώρα βρίσκεται στο -9 από τον ΠΑΟΚ, -7 από την ΑΕΚ και στο -6 από τον Παναθηναϊκό. Πώς πιστεύετε ότι θα πάρετε το πρωτάθλημα, Όπως είπατε νωρίτερα στο flash interview;

Πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια προφανώς, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια για να μειώσουμε τη διαφορά. Αυτός είναι ο τρόπος.

Σας προβληματίζει η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Ενώ κάνει ευκαιρίες δεν σκοράρει.

Νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμπεριλάβει την περίληψη του αγώνα. Σήμερα ήταν η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε καλύτερο έλεγχο του αγώνα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που είχαμε. Φυσικά και πρέπει να βελτιώσουμε το τελείωμα των φάσεων για να σκοράρουμε.

Τι σας άρεσε από το παιχνίδι;

Όπως όλα τα ματς υπάρχουν παιχνίδια που δεν μας άρεσαν και μας άρεσαν. Δεν μου άρεσαν τα γκολ που δεχτήκαμε, αλλά η στάση των παικτών μας, γιατί δημιουργήσαμε φάσεις. Η συμπεριφορά τους μου άρεσε.

Εκτός από αναποτελεσματικότητα μπροστά, υπάρχει πρόβλημα και στην άμυνα. Πώς σκοπεύετε να το διορθώσετε;

Όλα τα προβλήματα διορθώνονται μόνο με τη δουλειά. Υπάρχουν λεπτομέρειες που μας κοστίζουν. Ο μόνος τρόπος να διορθώσεις τα λάθη είναι η δουλειά.

Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές μεταγραφές τον Ιανουάριο. Πόσο εύκολο είναι να κουμπώσετε στην ομάδα τόσα πολλά νέα πρόσωπα;

Είναι μία κατάσταση που βρήκα. Ηξερα ότι υπάρχουν παίκτες που θα αποχωρούσαν. Αυτό δεν αποτελεί όμως δικαιολογία, την ήξερα αυτή την κατάσταση εκ των προτέρων. Ήρθαν κάποιοι παίκτες πριν από δύο εβδομάδες. Ακόμα και σήμερα έχουμε αφίξεις. Ο μόνος τρόπος είναι να δουλεύουμε για να κερδίζουμε τους αγώνες.