Αράο: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου»

Ο Γουίλαν Αράο μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, αλλά και για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Αράο: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου»

Ο Γουίλιαν Αράο γι’ ακόμα μία φορά έπαιξε στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως θα παίζει όπου του ζητήσει ο προπονητής του.

Αναλυτικά ο Αράο μίλησε:

Για το ποιος ήταν ο λόγος που έφτασαν στη νίκη: Νομίζω ότι οφείλεται στην καλή προετοιμασία που είχαμε κάνει. Όλα τα θέματα που είχαμε προετοιμάσει βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος φυσικά είχε ευκαιρίες και αποδείχτηκε ότι ήταν ένας καλός αντίπαλος. Θα σταθώ στη νίκη μας που την αξίζαμε.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: Σημαίνει ότι κάνουμε σωστά τα πράγματα και κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας. Βελτιωνόμαστε και οι τραυματίες επιστρέφουν στην ενεργό δράση και φαίνεται η ευκαιρία στον προπονητή να τους χρησιμοποιεί. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε.

Για το που λειτουργεί καλύτερα: σε όλη μου την καριέρα ήμουν στο κέντρο. Έχω παίξει στην άμυνα και στη Φλαμένγκο. Αυτό που κοιτάω είναι να παίξω στη θέση που μου ζητάει ο προπονητής. Αυτό που κοιτάω να κάνω είναι να είμαι προετοιμασμένος για να δίνω το 100% και να βοηθάω την ομάδα μου