Μπερνάρ: «Μέχρι να φύγω θα τα δίνω όλα για τον Παναθηναϊκό»

Ο Μπερνάρ παραδέχτηκε ότι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Μπερνάρ: «Μέχρι να φύγω θα τα δίνω όλα για τον Παναθηναϊκό»

Ο Μπερνάρ άνοιξε το δρόμο της νίκης του Παναθηναϊκού και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχτηκε ότι αποχωρεί από τους «πράσινους» στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά ο Μπερνάρ μίλησε:

Για το τι πήγε καλά και έφτασαν στη νίκη: Αυτού του είδους τα ντέρμπι δεν τα κερδίζει μόνο με την τακτική, αλλά κερδίζονται με τη μάχη, την όρεξη την αυτοπεποίθηση και τη θέληση. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Στηθήκαμε καλά και ξέραμε ότι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα είχαμε. Παίξαμε καλά και αμυντικά και επιθετικά.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: Δεν παίξαμε άσχημα με τον ΠΑΟΚ. Δεχτήκαμε γκολ, αλλά δημιουργήσαμε και είχαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Τα πράγματα γυρίζουν και επειδή γυρίζουν ο προπονητής έχει περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει και να δει την ομάδα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη νίκη. Το βασικό είναι η νίκη και η τρεις βαθμοί.

Για το τι είπε στον προπονητή όταν έγινε αλλαγή: Είναι δύσκολο να πω ακριβώς τι ειπώθηκε. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση γιατί εμφανίστηκαν και στον βραζιλιάνικο και ελληνικό Τύπο. Πλησιάζω στο τέλος του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Περίμενα επί ένα μήνα τον Παναθηναϊκό και δεν είχα τελική απάντηση και αυτό με οδήγησε να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα. Υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι σε Βραζιλία και Ευρώπη που με ήθελαν και έχουμε την κατάληξη που ξέρετε. Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι μέχρι να φύγω θα είμαι εδώ να δίνω τα πάντα. Σέβομαι τα χρώματα, την ιστορία της ομάδας και τον κόσμο. Είμαι εδώ να κατακτήσουμε τίτλους και να πάρουμε νίκες.