Παναθηναϊκός: Πέρεθ, Μπακασέτας οι καλύτεροι – Η κριτική των παικτών

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας αρκετούς παίκτες διακριθέντες. Η κριτική των παικτών

Παναθηναϊκός: Πέρεθ, Μπακασέτας οι καλύτεροι – Η κριτική των παικτών

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 στη Λεωφόρο με πολλούς παίκτες να διακρίνονται. Ειδικότερα οι Κώτσιρας, Πέρβεθ, Μπακασέτας και Γεντβάι ήταν οι καλύτεροι.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ: Εκεί που χρειάστηκε ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν εκεί. Πολύ καλός και με τα πόδια και με τα χέρια. Αποτελούσε πηγή ηρεμίας και αξιοπιστίας

ΚΩΤΣΙΡΑΣ: Ήταν… παντού. Με πνευμόνια, συνετό παιχνίδι, δεν δέχθηκε φάσεις από την πλευρά του αν και πέρασε το κέντρο ελάχιστες φορές.

ΑΡΑΟ: Πιέστηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα κυρίως από την ταχύτητα του Ελ Κααμπί, αλλά είχε πολλές καλές στιγμές στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα

ΓΕΝΤΒΑΪ: Κέρδισε αρκετές μάχες, είχε καλές στιγμές με τη μπάλα στα πόδια, κάτι για το οποίο δεν φημίζεται, ήταν στη σωστή θέση στις στημένες φάσεις και φαίνεται πως… περνάει καλά μαζί με τον Αράο δίπλα του.

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: Κινητό πρόβλημα. Δεινοπάθησε από τον Ροντινέι, έχανε ακόμα και τις στιγμές όπου οι υπόλοιποι αμυντικοί έβγαιναν ψηλά. Άργησε να τον αντικαταστήσει ο Τερίμ.

ΤΣΕΡΙΝ: Αθόρυβος, κάλυψε πολλά μέτρα στο κέντρο, εξουδετέρωσε τον Όρτα, όταν εκείνος μπήκε και έβγαλε το… μεροκάματο τίμια

ΠΕΡΕΘ: Με εμφάνιση από τα παλιά Ισπανός ήταν το «σημείο αναφοράς» στο κέντρο. Με δυνάμεις, ενέργεια και λίγα λάθη αποτέλεσε τον… θερμοστάτη της ενδεκάδας.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Η ποιότητά του είναι δεδομένη, ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που έδωσε «γλύκα» στην επίθεση του Παναθηναϊκού, είχε σωστές μεταβιβάσεις και ουσιαστικά «έφτιαξε» το δεύτερο γκολ

ΜΠΕΡΝΑΡ: Μέχρι να σημειώσει το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ήταν… μηχανή λαθών. Ανέβασε για κάποιο χρονικό διάστημα την απόδοσή του στη συνέχεια, αλλά και πάλι χάθηκε στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.

ΠΑΛΑΣΙΟΣ: Όσο είχε δυνάμεις, μέχρι το 60’ δηλαδή, ήταν πάρα πολύ καλός. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ρίτσαρντς άφηνε μόνο του τον Ορτέγκα και προκάλεσε πολλά ρήγματα. Έκανε αυτό δηλαδή που φημίζεται, αλλά κουράστηκε και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε

ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ: Συνεχίζει να εκθέτει τον… Γιοβάνοβιτς! Παίκτης της μιας κίνησης, αλλά «φαρμακερής» δεν έκανε πολλά πράγματα μέσα στο ματς, απλώς πιέζοντας τους στόπερ του Ολυμπιακού, αλλά η ενέργειά του στο γκολ που σημείωσε δείχνει πως είναι γκολτζής της μικρής περιοχής.

ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ: Μπήκε για να κλείσει την «τρύπα» του Χουάνκαρ και τα κατάφερε. Έκανε το γνωστό του παιχνίδι με ανεβάσματα που ωστόσο κατέληγαν σε σέντρες προς τον Τζούρισιτς.

ΜΑΝΤΣΙΝΙ: Μπήκε στο 80’ επειδή ο Παλάσιος περπατούσε από την κούραση. Κράτησε τη θέση του χωρίς πάντως να έχει παρέμβαση στο ματς με το σκορ 2-0

ΤΖΟΥΡΙΣΙΤΣ: Πέρασε στο ματς με το σκορ 2-0, τον Παναθηναϊκό πίσω και έπαιξε φορ. Αυτό τα λέει όλα…

ΒΙΛΕΝΑ: Μπήκε απλώς για να «φάει» ο Τερίμ 1 λεπτό χρόνου πριν τις καθυστερήσεις…

ΑΚΑΪΝΤΙΝ: Τον πέρασε ο Τερίμ τρίτο στόπερ στο 90’ για να κλείσει τελείως την άμυνα πίσω και να μην πλησιάσει ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις. Δεν πρόλαβε καν να… ζεσταθεί.