Ολυμπιακός: Ανάλυση και μέσω βίντεο για τις στατικές φάσεις ενόψει Λεωφόρου!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ περιμένει από τους παίκτες του στη Λεωφόρο (4/2, 21.00). να δώσουν «απαντήσεις» στο ατού του Παναθηναϊκού που είναι οι στατικές φάσεις του.

Ολυμπιακός: Ανάλυση και μέσω βίντεο για τις στατικές φάσεις ενόψει Λεωφόρου!

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει φέτος ότι είναι μία ομάδα που βρίσκει λύσεις μέσω των κόρνερ και των φάουλ. Κόντρα στην ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (2-2) κατάφερε να σκοράρει δύο φορές από χτυπήματα φάουλ. Αρχικά βρήκε δίχτυα ο Γεντβάι και εν συνεχεία ο Αράο.

Με τον Ολυμπιακό στο 1-1 του Κυπέλλου στη Λεωφόρο, ο Φώτης Ιωαννίδης βρήκε δίχτυα από εκτέλεση κόρνερ.

Αν πάμε και πιο πίσω, στο ματς του α’ γύρου με τον Παναθηναϊκό το οποίο σημαδεύτηκε από την κροτίδα που έπεσε και οδήγησε τελικά στην τιμωρία των Πειραιωτών, το «τριφύλλι» βρήκε γκολ με τον Βαγιαννίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Όλα αυτά λοιπόν στριφογυρίζουν στο μυαλό του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος έσπευσε να αναλύσει σε βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, αλλά και τις λύσεις που βρίσκει μέσω των στατικών φάσεων.

Συν τοις άλλοις, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι από τις ομάδες που φημίζεται για την ικανότητά στου στις αερομαχίες. Για να δούμε σήμερα πώς θα ανταποκριθεί στις μονομαχίες στους... αιθέρες, έχοντας τον θηριώδη Νταβίντ Κάρμο που έχει ύψος 1,96μ.

Από εκεί και πέρα, όμως, οι Πειραιώτες δεν έχουν δείξει να είναι αξιόπιστοι τη φετινή χρονιά όταν βρίσκονται σε συνθήκες άμυνας στα κόρνερ ή στα φάουλ. Αποδείχθηκε περίτρανα κιόλας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, καθώς και τα δύο γκολ της «Ένωσης» προήλθαν από κόρνερ.

Ο Καρβαλιάλ λοιπόν έχει κάνει τις επισημάνσεις του για την αποψινή μάχη, έχει δείξει στο βίντεο όλα όσα πρέπει να προσέξουν από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις αδυναμίες του «τριφυλλιού» και περιμένει αναλόγως να πράξουν οι ποδοσφαιριστές του στη Λεωφόρο.