Ολυμπιακός: Οι... κρυφοί άσοι για την ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

O Κάρλος Καρβαλιάλ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παράξει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Οι... κρυφοί άσοι για την ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

O Κάρλος Καρβαλιάλ, ως συνήθως, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την αποψινή αναμέτρηση. Δεν είναι κάτι που προκαλεί είδηση, αφού το ίδιο πράττει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη χώρα μας και ανέλαβε το «τιμόνι» του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προφανώς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, αλλά δεν την έχει αποκαλύψει στους παίκτες του. Είτε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις μαζί τους είτε με τις διάφορες δοκιμές που έχει κάνει. Σαν κάτι να φαίνεται ότι έχει κάποιους κρυφούς άσους που δεν θέλει να διαρρεύσουν προς τον Τύπο. Σαν να έχει κάτι στο μυαλό του για να αιφνιδιάσει τον Φατίχ Τερίμ.

Το πιθανότερο είναι να πάει με 4-3-3, με τον Πασχαλάκη στα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας τους Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγκα. Στα χαφ σίγουρα θα παίξει ο Έσε και έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει και ο Τσικίνιο. Ο Αλεξανδρόπουλος επίσης έχει τις δικές του πιθανότητες και θα τις διεκδικήσει μαζί με τον Όρτα.

Στα φτερά της επίθεσης οι Μασούρας και Φορτούνης είναι τα φαβορί, με τον Φραν Ναβάρο στην κορυφή. Σήμερα το πρωί θα βγάλει τους παίκτες του στο γήπεδο του Ρέντη για να κάνουν ένα χαλάρωμα. Ίσως εκεί αποκαλύψει τις σκέψεις του.