Άλεξιτς: «ΜVP όλη η ομάδα όχι εγώ...»

Ο Kόστα Άλεξιτς αρνήθηκε τον τίτλο του ΜVP του αγώνα με τον Άρη παρότι σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης (1-1) στις καθυστερήσεις και υπογράμμισε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ζητήσει από τους παίκτες του Πανσερραϊκού να μην παρατάνε ποτέ τα παιχνίδια...

Άλεξιτς: «ΜVP όλη η ομάδα όχι εγώ...»

Ο Κόστα Άλεξιτς, ερχόμενος από τον πάγκο, ισοφάρισε (1-1) για τον Πανσερραϊκό στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με τον Άρη, μ' αποτεέλεσμα να του απονεμηθεί ο τίτλος του MVP του αγώνα.

Ωστόσο ο Σέρβος τον αρνήθηκε: «Δεν δέχομαι αυτό τον τίτλο, γιατί αυτός πρέπει να πάει σε όλη την ομάδα. Η προσπάθεια που καταβάλαμε στο παιχνίδι, ήταν αυτή που μας έδωσε τον βαθμό και δείξαμε πως μπορούμε να μονομαχήσουμε και να κοιτάξουμε στα μάτια όλες τις μεγάλες ομάδες».

Για το σε ποια κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού εστιάζει: «Δεν σημαίνει πως όταν βρίσκεσαι στον πάγκο, βλέπεις κάποια πράγματα καλύτερα, γιατί όταν είσαι μέσα στο γήπεδο αυτά τα πράγματα τα βλέπεις καλύτερα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην τα παρατάς ποτέ, κάτι που μας το λέει και ο προπονητής μας. Γι' εμάς, το πιο σπουδαίο είναι πως όλοι μαζί κερδίζουμε, χαίρομαι που ήμουν στο κατάλληλο σημείο και να σκοράρω για να δώσω τον βαθμό στην ομάδα μου. Ο βασικός μας αρχικός στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία και νομίζω πως με τους βαθμούς που πήραμε μέχρι τώρα είμαστε πολύ κοντά στο να τον πετύχουμε».

Για την συνύπαρξη των τριών επιθετικών στον αγώνα από τον τεχνικό είπε: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται εδώ, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ο κάθε παίκτης έχει δείξει τι μπορεί και τι θέλει να κάνει. Επειδή όμως όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, δείχνει πως η επιλογή του προπονητή να μας έχει όλους μέσα στο γήπεδο, ήταν η σωστή. Αυτό όμως που με χαροποιεί είναι ο βαθμός που πήρε η ομάδα μας».