Βέλεθ: «Πήραμε σκληρό μάθημα»

Ο Φραν Βέλεθ, μίλησε μετά την ισοπαλία του Άρη με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας πως έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και να μην δεχθούν το γικολ από τους γηπεδούχους

Βέλεθ: «Πήραμε σκληρό μάθημα»

Ο Άρης δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Πανσβερραϊκό στις καθυστερήσεις και ο Φραν Βέλεθ μίλησε τόσο για την αντίδραση της ομάδας του στο τέλος, όσο και για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το τι έφτιαξε και δεν πήρε τη νίκη ο Άρης: «Χάσαμε τη νίκη σήμερα, γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Είναι σκληρό να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, κάτι που μας στοίχισε στο φινάλε του παιχνιδιού».

Για το αν συμφωνεί σε αυτό που είπε ο Μάντζιος στο τέλος του αγώνα για ολιγωρία: «Συμφωνώ. Ήταν μια ολιγωρία της άμυνας, αλλά όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς σήμερα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Για το γεγονός πως ο Άρης κλείνει μια σειρά δέκα αγώνων και δεν χάνει: «Ναι είχαμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι, ήταν ένα δύσκολο διάστημα. Τώρα έχουμε μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια μας περιμένουν και άλλα δύσκολα παιχνίδια, που πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και για το γεγονός πως ο κόσμος του Άρη διψάει για έναν τίτλο: «Ασφαλώς και νιώθουμε αυτή την δίψα στον οργανισμό και κυρίως των φιλάθλων μας που περιμένουν με αγωνία έναν Τελικό και ένα τρόπαιο. Έχουμε μπροστά μας αυτά τα παιχνίδια, αλλά προηγούνται και παιχνίδια για το πρωτάθλημα που πρέπει να δείξουμε προσοχή και να πάμε βήμα -βήμα για την επίτευξη του στόχου μας».