Γκαρσία: «Πάντα είναι σημαντικό να παίρνεις έναν βαθμό»

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να παίρνει έναν βαθμό.

Γκαρσία: «Πάντα είναι σημαντικό να παίρνεις έναν βαθμό»

Έστω και στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός κατάφερε και πήρε τον βαθμό στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα ματς για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το παιχνίδι: Θεωρώ πως κάναμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Το θέμα είναι ότι μας διακόπτουν πολλές φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν μας αφήνουν να έχουμε ρυθμό. Είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουμε δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά πάλι καλά τώρα σκοράραμε εμείς. Είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Για το ότι η ομάδα του πήρε βαθμό: Πάντα είναι σημαντικό να παίρνεις πόντους. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Στο γκολ που δεχτήκαμε δεν κάναμε σωστή άμυνα, αλλά σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν πάτησε σωστά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες. Έχουμε μπροστά μας Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο μαζί μας.