Βόλος - Παναιτωλικός 1-1: Ό,τι έκαναν στην αρχή

Βόλος και Παναιτωλικός άρχισαν εντυπωσιακά, αλλά έμειναν εκεί. Στο 1-1 που δεν εξυπηρετεί κανένα. 

Βόλος - Παναιτωλικός 1-1: Ό,τι έκαναν στην αρχή

Οι υποσχέσεις των πρώτων λεπτών και τα γκολ από Σενγκέλια και Γκαρσία δεν είχαν συνέχεια. Σε ένα ματς χωρίς άλλες φάσεις Βόλος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1, πήραν από ένα βαθμό και σίγουρα δεν έμειναν ευχαριστημένες καθώς παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Βόλος έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη και ο Παναιτωλικός δίχως τρίποντο στο πρωτάθλημα εκτός έδρας για ακόμη ένα παιχνίδι του.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυναμικά και αιφνιδίασε στο 8' με έξοχο αριστερό σουτ του Λεβάν Σενγκέλια μέσα από την περιοχή, αλλά ο Βόλος αντέδρασε άμεσα. Είχε ευκαιρίες και στο 15' ισοφάρισε με το... γόνατο του Χοσέ Μανουέλ Γκαρσία, μετά από προσωρινή απόκρουση του Στεργιακη σε σουτ του Μύγα.

Ο καταιγιστικός ρυθμός του ξεκινήματος δεν είχε συνέχεια, με τις άμυνες να οργανώνονται καλύτερα και τον Βόλο να απειλεί δύο φορές, με τον Γκαρσία και τον Μύγα και ο Παναιτωλικός προς το τέλος του πρώτου μέρους με τον Καρέλη.

Στον ίδιο προσεκτικό ρυθμό ξεκίνησε και το β' μέρος. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος αλλά δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες, απέναντι στον Βόλο που ήταν νευρικός. Από λάθος έξοδο του Στεργιάκη στο 68' η κεφαλιά του Μωραΐτη κόντραρε στον Οικονόμου και έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι στην πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης. Στο 80' ο Μύγας είχε κεφαλιά που μπλόκαρε ο Στεργιάκης και στο 89' ένα σουτ του Λιάβα εξουδετέρωσε ο Κόβατς. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε στις καθυστερήσεις για τη νίκη, αλλά δεν είχε τελική προσπάθεια.

Μικρογραφία

Βόλος - Παναιτωλικός 1-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: 15' Γκαρσία - 8' Σενγκέλια

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Κίτρινες: 87' Τσοκάνης - 1' Σενγκέλια, 28' Πέρες, 89' Μλάντεν, 90' Οικονόμου

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81' Ντε Καμπς), Μπαριέντος (56' Τσοκάνης), Κόμπα (63' Μωραΐτης), Ντέλετιτς (56' Ποπέσκου), Ασενούν, Γκαρσία (81' Μπερτόγλιο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλής, Μαυρίας (56' Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70' Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84' Ντίας), Καρέλης (84' Πέδρο), Σενγκέλια (84' Χουάνπι)