Κράσνονταρ: Στο στόχαστρο ο Κωνσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς

Για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ κινείται η Κράσνονταρ, σύμφωνα με το «RPL Sky».

Κράσνονταρ: Στο στόχαστρο ο Κωνσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς

«Δίχτυα» στη Θεσσαλονίκη έριξε η Κράσνονταρ και κινείται για την απόκτηση δύο παικτών του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το «RPL Sky», ο σύλλογος κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ρώτησε και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Ακόμη ένας υποψήφιος για την Κράσνονταρ είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο πατέρας του θέλει 3 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Οι «ταύροι» περίμεναν να φτάσει προς το τέλος η ευρωπαϊκή μεταγραφική περίοδος ευελπιστώντας να πέσουν οι τιμές (6 εκ. ο ΠΑΟΚ και 1,5 ο πατέρας του)», σημειώνει το δημοσίευμα για τον Ζίβκοβιτς, ενώ για τον Κωνσταντέλια, τονίζει:

«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ για τον 20χρονο Κωνσταντέλια (ο οποίος έχει προσφορά και από τη Λειψία)».

Για την ιστορία, σημειώνεται ότι προπονητής της Κράσνονταρ είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, που στον παρελθόν είχε περάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.