«Δεχθήκαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για Ποντένσε. Δεν μπορώ να πω αν είναι σοβαρή ή όχι»

Τι υποστήριξε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φεντερίκο Βαράντας για την υπόθεση του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή

«Δεχθήκαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για Ποντένσε. Δεν μπορώ να πω αν είναι σοβαρή ή όχι»

Νέο επεισόδιο στο... σίριαλ Ποντένσε και στη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το θέμα του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων»

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φεντερίκο Βαράντας, παραχώρησε συνέντευξη σε Πορτογαλικά ΜΜΕ και υποστήριξε ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό όμως δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος όσον αφορά την έκβασή της και τις πιθανότητες να αποφευχθεί η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα πάμε στα δικαστήρια αν δεν σημειωθεί συμφωνία. Δεχθήκαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορώ να κάνω σχόλιο και να πω αν είναι σοβαρή ή όχι. Το θεωρώ δύσκολο να έχουμε συμφωνία με τον Ποντένσε και τον Ράφαελ Λεάο», τόνισε ο Βαράντας.

Σε μια ανάλογη περίπτωση, η Γουλβς τα βρήκε με τη Σπόρτινγκ στα 18 εκατ. ευρώ για τον Ρουί Πατρίσιο, που ανήκει στο ρόστερ των Άγγλων από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ρουί Πατρίτσιο «έσπασε» το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιο του με τη Σπόρτινγκ επικαλούμενος την επίθεση των χούλιγκανς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έσπευσε να υπογράψει με τη νεοφώτιστη στην Premier League, Γουλβς.

Η Σπόρτινγκ, όπως είναι γνωστό, δεν άφησε έτσι το θέμα και με προσφυγές που έχει κάνει στη FIFA διεκδικεί υπέρογκες αποζημιώσεις από τους παίκτες που έφυγαν ενώ δεσμεύονταν με συμβόλαιο.