ΑΕΚ: «Τέλειωσε» του Λιούμπισιτς και φτάνει στις 14:15 στην Αθήνα

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι υπάρχει υπογεγραμμένη συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι ότι ο 24χρονος Κροάτης χαφ έρχεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) με πτήση από το Βελιγράδι!

ΑΕΚ: «Τέλειωσε» του Λιούμπισιτς και φτάνει στις 14:15 στην Αθήνα

Αίσιο τέλος είχε το «σίριαλ» της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ καθώς υπάρχει υπογεγραμμένη συμφωνία με τον παίκτη, αλλά και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο γεννημένος στη Βιέννη με κροατική υπηκοότητα ποδοσφαιριστής αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά, να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τον δικέφαλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του 24χρονου την Δευτέρα, όμως αυτή απορρίφθηκε.

Στην συνέχεια το βράδυ της ίδιας μέρας η Ένωση επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία προφορικά έγινε δεκτή από τους Κροάτης. Η πρόταση ήταν στο ποσό που είχε στην ουσία υποδειχθεί από την άλλη πλευρά μετά από διαπραγματεύσεις. Αυτό που απέμενε ήταν χθες Τρίτη να επικυρωθεί η συμφωνία και από το διοικητικό συμβούλιο της Ντινάμο.

Κάτι που δεν συνέβη.

Η ΑΕΚ όμως επανήλθε χθες το βράδυ και ανέβασε την προσφορά της στα 4 εκατ. ευρώ κι επήλθε η τελική συμφωνία με βάση αυτή την πρόταση.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας η επιθυμία του παίκτη (σ.σ πήρε άδεια να μην προπονηθεί την Τρίτη) να έρθει όπως και του Ματίας Αλμέιδα να τον έχει στη διάθεση του, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη να μην χαλάει χατίρι του Αργεντινού.