Ολυμπιακός: Η καλύτερη λύση για Βρουσάι

Η μετακίνηση του Μάριου Βρουσάι από τον Ολυμπιακό στην Ρίο Άβε ήταν η καλύτερη εξέλιξη για τον 25χρονο εξτρέμ. Οι λόγοι είναι προφανείς. 

Ολυμπιακός: Η καλύτερη λύση για Βρουσάι

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει με δανεισμό τον Μάριο Βρουσάι στην Ρίο Άβε και να έχει φυσικά τον έλεγχο στην πορεία και στα δικαιώματα του παίκτη του έως το καλοκαίρι, οπότε θα αποφασίσει τι θα συμβεί.

Είναι η δεύτερη φορά που φεύγει για το εξωτερικό ο 25χρονος επιθετικός καθώς είχε παίξει με επιτυχία για ενάμιση χρόνο στην Βίλεμ προτού επιστρέψει το 2020 στον Ολυμπιακό.

Ο Βρουσάι που πήρε αρκετές ευκαιρίες τα προηγούμενα χρόνια στην κανονική θέση του, αλλά και ως φουλ μπακ στη δεξιά πλευρά, είχε καλές στιγμές αλλά θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερα. Θα μπορούσε επίσης να έχει δεχτεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Στη φετινή σεζόν με τον Ροντινέι βασικό δεξί μπακ και με παίκτες όπως ο Ποντένσε, ο Ζέλσον, αλλά και ο Φορτούνης που παίζει στα πλάγια, δεν θα ήταν εύκολο ούτως ή άλλως. Πήρε λίγα ματς, έδειξε σε καλή κατάσταση στην τελευταία του συμμετοχή και μάλιστα σε ντέρμπι, αλλά στη συνέχεια δεν έπαιξε. Ενώ και στην αρχή της σεζόν με τον Μαρτίνεθ είχε κάνει καλά παιχνίδια, όμως ξαφνικά έμεινε μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως το πορτογαλικό και σε μια ομάδα που θα τον έχει βασικό, ο Βρουσάι μπορεί να δείξει πράγματα από το αναμφισβήτητο ταλέντο του και να έχει ρυθμό στην απόδοσή του. Το καλοκαίρι θα δει και ο ίδιος και ο Ολυμπιακός τι μπορεί να συμβεί.