Ολυμπιακός: Με τη σκέψη και στον Ελ Κααμπί

Ο Ελ Κααμπί ετοιμάζεται για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με το Μαρόκο και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την πορεία του. 

Ολυμπιακός: Με τη σκέψη και στον Ελ Κααμπί

Το βράδυ της Τρίτης (30/1) το Μαρόκο αντιμετωπίζει την ομάδα της Ν. Αφρικής για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραμένει στο πλάνο του προπονητή του ώστε να βοηθήσει για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο σέντερ φορ και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού (και της Εθνικής Μαρόκου συνολικά εάν συνυπολογιστούν κάποια γκολ του σε τουρνουά με τη δεύτερη ομάδα) ήταν αναπληρωματικός του Εν Νεσίρι στα δύο πρώτα ματς του ομίλου και βασικός στο τελευταίο απέναντι στη Ζάμπια.

Ο δικός του στόχος φυσικά είναι να συνεχίσει όσο... πάει με την ομάδα του στη διοργάνωση, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του σκέψεις καθώς σίγουρα θα ήθελε να έχει πίσω νωρίτερα τον ποδοσφαιριστή ενόψει των επόμενων πολύ σημαντικών αγώνων.

Έτσι όπως πάει το πράγμα, εκτός εάν γίνει κάποια έκπληξη τώρα ή στην επόμενη φάση, το ρεαλιστικό σενάριο για τον Ολυμπιακό θα είναι να έχει πανέτοιμο για δράση τον Μαροκινό στην εβδομάδα-«φωτιά» των δύο αγώνων με την Φερεντσβάρος και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που μεσολαβεί. Αν είναι πιο νωρίς, ακόμα καλύτερα.