Ουζουνίδης: Δεν είναι νεανική ομάδα ο Παναθηναϊκός…

Στις δυσκολίες που κρύβει το ντέρμπι αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να προετοιμαστούν καταλλήλως σωματικά και ψυχολογικά.

Ουζουνίδης: Δεν είναι νεανική ομάδα ο Παναθηναϊκός…

Ένα δύσκολο παιχνίδι αναμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν αποδέχεται την άποψη περί νεανικής ομάδας του «τριφυλλιού». Μιλώντας ο τεχνικός της ΑΕΚ στην κάμερα της nova, στις καθιερωμένες δηλώσεις της εβδομάδας πριν από το ματς, στάθηκε και στην ποιότητα της δικής του ομάδας.

Στην ερώτηση αν είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο το ντέρμπι, ξεκαθάρισε: «Δεν θα το έλεγα. Έχω αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τον έχω υπηρετήσει ως προπονητής. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλο κλαμπ, έκανα από την πλευρά μου ό,τι καλύτερο μπορούσα στο διάστημα που ήμουν εκεί. Είμαι χαρούμενος που βλέπω αυτά τα παιδιά να εξελίσσονται, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα, όμως είμαι προπονητής της ΑΕΚ και θέλω να κερδίσω αυτό το παιχνίδι».

Για την εικόνα που έχει για τη νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού, είπε: «Κάθε προπονητής έχει το δικό του σκεπτικό. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αρκετές φορές σχηματισμό. Είναι καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, που τους ξέρω, όμως δεν μπορώ να πω ότι είναι νεανική ομάδα. Δεν μπορεί να είναι νέος ο Χατζηγιοβάνης που είναι η τρίτη του σεζόν ή ο Μπουζούκης που ήταν πέρυσι στην ομάδα. Έχει τον Κουρμπέλη, τον Ινσούα, τον Κουλιμπαλί, τον Γιόχανσον, τον Μουνιέ, οι οποίοι έχουν εμπειρίες. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να φάνηκαν πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι του απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως περιμένω να βγάλουν αντίδραση με τη βοήθεια του κόσμου και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, όποιες και αν είναι οι συνθήκες».

Για το βάθος της ΑΕΚ στον πάγκο της, σημείωσε: «Δεν είναι σημαντικό να ξεκινούν μόνο έντεκα καλοί παίκτες, αλλά να έχεις καλούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο και να έχεις παίκτες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να έχεις επιλογές, οι οποίοι μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν τη διαφορά. Είναι καλό για μένα να έχω εναλλακτικές λύσεις».