Παναθηναϊκός: Αλαλούμ με Παλάσιος

Σωρεία δημοσιευμάτων στο Μεξικό για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον της Πούμας.

Παναθηναϊκός: Αλαλούμ με Παλάσιος

Το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Παλάσιος με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι φήμες για το μέλλον του συνεχίζονται. Τόσο στο Μεξικό όσο και στην Αργεντινή ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλό όνομα και ήδη οι ατζέντηδες του έχουν δεχτεί κρούσεις για την επόμενη μέρα του παίκτη.

Το βράδυ του Σαββάτου υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παλάσιος να τα έχει βρει με την Πούμας προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ γινόταν λόγος πως ο παίκτης θα έφευγε άμεσα από την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν πως δεν γνωρίζουν κάτι για τις φήμες για τον Παλάσιος και πως δεν έχουν δεχτεί καμία κρούση για τον ποδοσφαιριστή. Και η πλευρά του παίκτη δήλωνε άγνοια για όλη αυτή τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί.

Νέο ρεπορτάζ της μεξικανικής έκδοσης του ESPN ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την Πούμας για τον Παλάσιος. Επίσης το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Το αλαλούμ με τον Παλάσιος καλά κρατεί, αφού άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Πούμας πράγματι ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή και πως η διαπραγμάτευση. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία κατάσταση αρκετά μπερδεμένη.