ΠΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο»

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στο Βόλο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Νίκη.

ΠΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο»

Στο Βόλο (30/1, 19:00) θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας του Άρη με τη Νίκη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Επειδή υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών, η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στην πόλη της Θεσσαλίας.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Κατόπιν της υπουργικής απόφασης περί «απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων, καθώς και διάθεση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ», η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους μας ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ αύριο στον Βόλο (30/01) για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατανοούμε την επιθυμία των φιλάθλων μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, αλλά καθότι τα μέτρα απαγόρευσης βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, προέχει η προστασία της ομάδας μας σε κάθε περίπτωση.

Άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μέχρι τότε οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα υπάρχοντα μέτρα. Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω από όλα. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλα».