Ολυμπιακός: Σούπερ Μασούρας, καθοριστικός Ντόη - Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΣ με 3-1, έχοντας κορυφαίο τον Μασούρα και πολυτιμότερο τον Ντόη με το έξοχο γκολ του. Η κριτική των παικτών.

Ολυμπιακός: Σούπερ Μασούρας, καθοριστικός Ντόη - Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός πήρε μία νίκη επί του ΠΑΣ πιο δύσκολα απ' όσο θα περίμενε και για να το καταφέρει έπρεπε να ενεργοποιήσει την κλάση των παικτών του στο β΄μέρος. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ο Ανδρέας Ντόη έβαλε ένα καθοριστικό γκολ και ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε το ρυθμό του. Καλές οι πρώτες εντυπώσεις από τους Πορτογάλους, σπουδαία απόκρουση ο Πασχαλάκης στο 0-0, μπαίνει στο κλίμα ο Ναβάρο.

Η κριτική των παικτών του Κάρλος Καρβαλιάλ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Η απόκρουσή του στο σουτ του Σόρια κράτησε τον Ολυμπιακό από το να μπλέξει ακόμη περισσότερο.

ΚΙΝΙ: Καλή παρουσία χωρίς κάτι το εντυπωσιακό, αλλά με σωτήρια παρέμβαση το τέλος όταν ο ΠΑΣ κυνήγησε την ισοφάριση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Δεν ήταν καλή η βραδιά του κι όχι μόνο για τη φάση του πέναλτι. Γενικά έδειχνε επιρρεπής σε λάθη, έχοντας βέβαια και κάποιες από τις γνωστές πρωτοβουλίες του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Το δικό του γκολ έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο για τη νίκη. Ήταν αποφασιστικός και αμυντικά, ενώ μπορούσε να σκοράρει και νωρίτερα. Πολύ γεμάτο παιχνίδι.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Έκανε πολλά ανεβάσματα και προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά. Περισσότερο βοήθησε πίσω με τον Ροσέρο, στο τέλος είχε προβλήματα και αμυντικά.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Άρχισε σε χαμηλές στροφές, αλλά στην πορεία του πρώτου μέρους ανέβασε σημαντικά την απόδοσή του.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Καλό το ντεμπούτο του σε πάσες, αίσθηση χώρου και πρωτοβουλίες. Παίκτης που θα εγκλιματιστεί γρήγορα και θα βοηθήσει.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Κλείστηκε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά θα μπορούσε και εκεί να πρωταγωνιστήσει καθώς έφτασε κοντά και σε γκολ και σε ασίστ. Το πήρε πάνω του στο δεύτερο και ήταν από τους ηγέτες της νίκης.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Φάνηκε κουρασμένος και χωρίς ενέργεια, με συνέπεια να μην έχει συνέχεια η εμφάνισή του με τον Άρη. Θα έχει μεταπτώσεις μέχρι να βρει ρυθμό έπειτα από μεγάλη απουσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Σπουδαίο παιχνίδι, μέσα σε όλες τις φάσεις, μπορούσε να σκοράρει (πέραν από αυτό που δεν μέτρησε), έκανε πολλές δημιουργίες. Σε πολύ καλή βραδιά.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Εξαφανισμένος στο πρώτο μέρος, μετά το γκολ του Ντόη βρήκε χώρους και έκανε πολλά. Γκολ, δοκάρι, συμμετοχή.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Παίκτης με απόλυτη αίσθηση του παιχνιδιού στο κέντρο, Καλές κάθετες, δυναμικές μονομαχίες, βοήθεια στους συμπαίκτες του. Υψηλής ποιότητας προσθήκη.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε κέφια και διάθεση, πολλές προσπάθειες, αλλά ημιτελείς όπως τον τελευταίο καιρό.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μπήκε για να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή, δεν απέφυγε λάθη.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Το γκολ το έχει μια.. ζωή, δεν ήταν κάτι τρομερό αυτό που έβαλε. Σημαντικό είναι ότι ενώ δεν είναι βασικός, μπήκε και έπαιξε σαν… βασικός.