Ναβάρο: «Θέλω πάντα να βοηθάω»

Στη θέληση του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό αλλά και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Φραν Ναβάρο. 

Ναβάρο: «Θέλω πάντα να βοηθάω»

Ο Φραν Ναβάρο σκόραρε σε τρίτο σερί ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως βοηθάει την ομάδα του. Μάλιστα, ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε και στις τελευταίες μεταγραφές.

Για το ότι η νίκη ήρθε με άγχος: «Είναι αλήθεια ότι όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες κλείνονται αρκετά και τα πράγματα δυσκολεύουν. Πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ. Όταν έρθει το πρώτο γκολ ανοίγει το παιχνίδι και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: «Θέλω πάντα να βοηθάω. Είμαι πολύ χαρούμενος να βοηθάω σκοράροντας. Για τον επιθετικό είναι φυσιολογικό να σκοράρει και όταν το κάνει βοηθάει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Για το ότι έχουν αποκτηθεί παίκτες από την Πορτογαλία: «Έχουν έρθει παίκτες που τους γνώριζα από την Πορτογαλία. Όλοι έχουν έρθει για να βελτιώσουμε το επίπεδο της ομάδας και αυτό είναι σημαντικό.