Καρβαλιάλ: «Θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»

Το σχόλιο του Κάρλος Καρβαλιάλ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Καρβαλιάλ: «Θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Κάρλος Καρβαλιάλ στάθηκε στην ηρεμία που έχασε η ομάδα του όταν ο αντίπαλος μείωσε ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο των Όρτα, Τσικίνιο.

Για το ότι η νίκη ήρθε με άγχος: «Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν θετικά και αρνητικά πράγματα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Υπήρχαν πολλά θετικά πράγματα. Βάλαμε τρία γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες χαμένες.

Φυσικά ο Ολυμπιακός όταν κερδίζει με 2-0 θα πρέπει να είναι πιο σίγουρος και θα πρέπει να πηγαίνει να αυξήσει το σκορ. Αυτό ήταν το λάθος που κάναμε στο παιχνίδι μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ και χάσαμε την ηρεμία μας. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να οργανώνει το παιχνίδι του έτσι για να πηγαίνει με ηρεμία».

Για Όρτα και Τσικίνιο: «Δεν θα μιλήσω για κάποιους παίκτες. Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά όπως σε όλα τα ματς. Η προσαρμογή των νέων παικτών είναι σε καλό επίπεδο. Αναλύουμε το παιχνίδι για να δούμε πως θα πάμε στο επόμενο ματς».